El Pla personal

Cada inici de curs les nenes i els nens de primària elaboren el seu Pla personal. Es tracta de definir tres objectius per assolir a llarg termini: un vinculat als seus aprenentatges, un altre en relació amb els seus companys i companyes i el darrer referent a la família i a casa. Durant el curs dediquem moments a revisar com van i si els estan assolint amb èxit.

 

Tallers d'aprenentatge

Aquests curs els espais d'aprenentatge intercicle de cursos anteriors s'han adaptat a tallers d'aprenentatge dins del mateix grup classe. A 5è han començat amb 3: Capses de contes, Enigmes matemàtics i Apples to apples.

El dibuix com a eina de coneixement

A 5è estan investigant les possibilitats del dibuix: per recordar, per explicar, per entendre i per pensar. Einstein ja deia que si no dibuixava una idea no era capaç d'entendre-la. Ells n'han fet pràctica de diferents tipus i s'han documentat a la Biblioteca Can Manyer.

 

Gràcies per cuidar-nos!

Les nenes i els nens de la classe de 5è han escrit tot de cartes d'agraïment als professionals sanitaris que tant ens estan cuidant aquests dies. La Marta, la seva tutora, ha pogut fer-lo arribar a l'Hospital de Mataró amb l'ajuda d'una mare de l'escola que hi treballa. Ja l'han penjat al menjador del personal sanitari. Gràcies a tots els que vetlleu per la nostra salut!

 

 

 

 

Un parc natural

Les nenes i els nens de 5è han estat aprenent què és i com es gestiona un parc natural i com ha de ser l'activitat humana perquè es respectin i protegeixin les diferents espècies animals i vegetals que l'habiten. #LaTerraCasaNostra.

 

Pàgina 1 de 9