Fem una revista digital!

A l'escola vam rebre la proposta d'editar una revista local i ens va semblar una bona oportunitat d'aprenentatge pel nostre alumnat. És per això que les nenes i els nens de 6è començaran a fer de reporteres i reporters assessorats pel periodista Emili Casellas de Junior Report. Ja us ho farem saber quan surti el 1r número!

 

 

 

 

Com es fabrica un llapis?

Aquesta ha estat una bona pregunta a la que la Júlia hi ha trobat resposta. Després d'investigar-ho, ha compartit l'explicació amb les seves companyes i companys.

 

Aprenentatge Km0: la reproducció

Els nens i les nenes de 6è, després d'investigar molt sobre la reproducció, han pogut preguntar dubtes sobre l'embaràs i el part a l'Eva, que és ginecòloga. Moltes gràcies!

 

Materials innovadors

Les nenes i els nens de 5è i 6è han gaudit de 3 tallers amb FunBrainBCN per aprendre i sorprendre's sobre com les investigacions científiques estan ajudant a crear nous materials per fer-nos la vida millor.

 

Reptes col·laboratius

A l'hora d'educació física, a 6è s'han d'organitzar de manera col·laborativa per superar els reptes que ells mateixos es proposen. Per això els cal tenir iniciativa, enginy, habilitat i, sobre tot, treballar en equip!

 

 

Pàgina 1 de 13