Movem-nos!

Les estones de psicomotricitat són essencials per ajudar els infants a dominar el seu moviment corporal millorant la seva relació i comunicació amb les companyes i els companys, afavorint així la seva salut física i emocional.

 

 

Les cases del nostre poble

Les nenes i les nens de P4 han decidit aprendre coses sobre les persones que habitem el món. Ara estan centrats en els edificis. Per això han anat a observar com són les cases del nostre entorn. #LaTerraCasaNostra.

 

 

 

Artistes i gats

A la Classe dels gats, a P4, hi tenen un mural on hi poden veure com els i les artistes representen els felins cadascú a la seva manera, amb la seva tècnica i amb un estil propi.

 

 

Dones i homes que habiten el món

Dins del tema del curs #LaTerraCasaNostra, les nenes i els nens de P4 han trobat interessant conèixer més coses sobre els humans que habitem el món. Després d'haver descobert que la melanina és el que ens fa tenir tons de pell diferents, ara investiguen sobre les maneres de fer habitatges, per exemple les Haimes.

 

Estadística a P4

Les nenes i les nens de P4 han estat els responsables de fer el buidat de dades de les classes de Parvulari per l'estudi estadístic que estan fent amb la classe de 1r: Quin animal domèstic teniu a casa?

 

Pàgina 1 de 10