Transformació Educativa

Gràcies!

Per tot el que heu fet durant aquests mesos de confinament els i les mestres us volem dir: Gràcies nenes i nens! Gràcies famílies! Us desitgem un bon estiu i esperem retrobar-nos tots a l'escola al setembre.

Cliqueu aquest enllaç per veure el vídeo.

 

 

Fòrum Futurs de l'Educació

L'Escola La Immaculada forma part d'aquest col·lectiu de 31 centres educatius que, durant els propers dos cursos, contribuirem col·lectivament al debat mundial sobre els Futurs de l'Educació, impulsat per la UNESCO, que vol reimaginar com el coneixement i l'aprenentatge poden donar forma al futur de la humanitat i del planeta i quina educació és necessària.

Cliqueu la imatge per conèixer més del projecte i les altres escoles participants.

 

Una conversa a Rosa Sensat

En Dimas Fàbregas, director i mestre d'art de l'escola, conversarà demà dijous 21 de maig a les 18:30h al compte d'Instagram de l'Associació de Mestres Rosa Sensat amb en Marco Fragoso, també mestre d'art, de l'Escola Camins. Ells, juntament amb en Toni Vila, mestre d'art de l'Escola Betània Patmos, són responsables d'un dels blocs de formació de la 55a Escola d'estiu: Preguntes sense pressa. Com l'Art qüestiona el món. Treballaran tres eixos a partir d'artistes contemporanis/es: feminisme en l'art, artistes i treball en equip i una mirada a la crisi climàtica des de l'art. Podeu veure la conversa clicant aquest enllaç.

Encara hi som a temps!

Si cliqueu la imatge podreu veure veure el vídeo d'aquesta iniciativa en la que hi han participat alumnes de l'escola.

DONA LA NOTA, encara hi som a temps és una iniciativa que pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper. D’una banda, integrant els valors de l’educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre. I d’altra, afavorint un espai d’intercanvi d’experiències. I emmarcat en tot aquest escenari apareix la iniciativa contra el canvi climàtic, amb el lema “DONA LA NOTA, encara hi som a temps”. El punt de partida és la proposta inicial del Camp d'Aprenentatge Pau Casals, que s’amplia amb la participació d’altres serveis de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital que pren el compromís de liderar-a.

 

Webinar

 

Des del Departament d'Educació se'ns va proposar participar en una webinar per compartir propostes de l'escola que estem duent a terme durant aquest període de confinament. Dimarts 19 de maig, a les 18:30h nenes i nens de l'escola van explicar en directe en què consisteix l'#Artistadela7mana. 

Si no el vau veure podeu recuperar-lo clicant aquest enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=KE1TYFH4E2k&feature=youtu.be