Transformació Educativa

Amunt i avall!

P3, P4, P5... ens fem grans i les nostres Bosses Viatgeres es van omplint de mans que creixen. Ja estan ben plenes amb les feines del trimestre i a punt d'anar cap a casa. Quantes coses que han après les nenes i els nens d'Educació Infantil!

 

Aprenentatge entre iguals

Igual que valorem molt l'aprenentatge entre iguals entre les nenes i els nens i els i les mestres, també considerem fonamental aprendre amb la resta de centres referents en transformació educativa del Departament d'Educació. En aquesta 2ª sessió ens hem proposat aprofundir en personalització de l'aprenentatge, en metodologies i en comunitat educativa. Aquestes tres idees les desenvoluparem al llarg del 2n trimestre amb l'objectiu de seguir avançant per oferir una educació de més qualitat i amb més equitat a les nenes i els nens.

L'amistat

Aprofitant la festa de l'escola hem treballat amb tots els grups el valor de l'amistat, que és el que aquest curs hem triat com a valor a destacar. Perquè volem que tothom del món sigui amic i amiga!

 

 

Criteri per avaluar-se

Una de les eines d'avaluació que utilitzem a l'escola és la rúbrica per tal de poder veure com els nostres aprenentatges van avançant. A la classe de 3r n'acaben de fer una i han decidit de quins aspectes creuen que serà important avaluar-se al llarg del projecte que han començat.