Transformació Educativa

El Futur

Aquest cap de setmana l'equip impulsor de la transformació educativa ha participat en la jornada del Fòrum dels Futurs de l'Educació on han debatut i reflexionat sobre com l'educació pot fer d'infants i joves creadors d'un futur de dignitat i benestar per a tothom.

00 Futurs oct 21 2

00 Futurs oct 21 1

100tífiques2021

Ens adherim a la celebració del Dia de la Dona i la Nena en la Ciència amb l'objectiu de desvetllar inquietuds científiques entre les nostres alumnes. Participem a 100tífiques on dues enginyeres mecàniques de Hewlett Packard expliquen la seva experiència a nens i nenes de 6è i a tota primària connectem amb una dotzena de mares, familiars o amigues que ens expliquen quina és la seva experiència professional en el camp de la ciència. MOLTÍSSSIMES GRÀCIES A TOTES!

 

 

Compartir el que sabem

Aquest cap de setmana hem estat convidats a participar a la Jornada d’Educació Infantil de Terres de l’Ebre. La Laura Casany i en Dimas Fàbregas hi han explicat com entenem la mirada artística en els aprenentatges de parvulari a La Immaculada. Considerem clau compartir el que fem a l’escola per ajudar a millorar l’educació dels infants.

 

 

 

Compartir per personalitzar

Formem part de la trentena d'escoles que constitueixen el Fòrum Futurs de l'Educació, un projecte vinculat a la UNESCO amb l'objectiu de reimaginar com el coneixement i l'aprenentatge poden donar forma al futur de la humanitat i del planeta i quina educació és necessària. En la darrera trobada, en Pau, tutor de 6è, va presentar propostes de l'escola que van ajudar a debatre sobre com avançar cap a la personalització dels aprenentatges.