Transformació Educativa

#ClimateWeek

Durant aquests dies hem celebrat la Setmana pel Clima. Hem aprofitat per reflexionar sobre aquelles petites actuacions que podem fer per cuidar la salut del planeta i ho hem plasmat en diversos missatges.

Avaluació inicial

L'avaluació inicial aquest curs ens servirà per veure quins continguts del curs anterior no es van assolir amb prou solidesa degut als mesos de confinament i així saber en quins aspectes hem d'incidir més durant aquest primer trimestre.

 

 

 

Gràcies!

Per tot el que heu fet durant aquests mesos de confinament els i les mestres us volem dir: Gràcies nenes i nens! Gràcies famílies! Us desitgem un bon estiu i esperem retrobar-nos tots a l'escola al setembre.

Cliqueu aquest enllaç per veure el vídeo.

 

 

Comença un nou curs

Comencem un curs ple d'incerteses amb la voluntat de ser una escola segura i acollidora. Un cop més ens reinventarem per oferir propostes d'aprenentatge enriquidores i de qualitat i acompanyament emocional que ens ajudi a créixer com a persones. Gràcies famílies per la vostra confiança, gràcies nenes i nens per la vostra il·lusió. Gràcies per totes les coses que aprendrem junts!

Fòrum Futurs de l'Educació

L'Escola La Immaculada forma part d'aquest col·lectiu de 31 centres educatius que, durant els propers dos cursos, contribuirem col·lectivament al debat mundial sobre els Futurs de l'Educació, impulsat per la UNESCO, que vol reimaginar com el coneixement i l'aprenentatge poden donar forma al futur de la humanitat i del planeta i quina educació és necessària.

Cliqueu la imatge per conèixer més del projecte i les altres escoles participants.