Transformació Educativa

Compartir el que sabem

Aquest cap de setmana hem estat convidats a participar a la Jornada d’Educació Infantil de Terres de l’Ebre. La Laura Casany i en Dimas Fàbregas hi han explicat com entenem la mirada artística en els aprenentatges de parvulari a La Immaculada. Considerem clau compartir el que fem a l’escola per ajudar a millorar l’educació dels infants.

 

 

 

100tífiques2021

Ens adherim a la celebració del Dia de la Dona i la Nena en la Ciència amb l'objectiu de desvetllar inquietuds científiques entre les nostres alumnes. Participem a 100tífiques on dues enginyeres mecàniques de Hewlett Packard expliquen la seva experiència a nens i nenes de 6è i a tota primària connectem amb una dotzena de mares, familiars o amigues que ens expliquen quina és la seva experiència professional en el camp de la ciència. MOLTÍSSSIMES GRÀCIES A TOTES!

 

 

BLENDI

Ens alegra molt que la nostra escola sigui un dels tres centres educatius d'Espanya seleccionats per participar en el Projecte BLENDI. Es tracta d'un projecte Erasmus+ de la Unió Europea liderat per la Universitat de Ciències Aplicades Diakonia de Finlàndia. Per això durant els dos propers cursos el nostre professorat i alumnat de les classes dels grans col·laborarà amb un equip d'investigació de la Universitat Pompeu Fabra amb l'objectiu d'ajudar a comprovar com la combinació d'eines digitals en l'aprenentatge amb altres metodologies afavoreix la inclusió social i la igualtat a tot Europa. Ja hem celebrat les primeres reunions de coordinació entre els equips i engeguem el projecte amb l'alumnat aquest gener.

 

 

Compartir per personalitzar

Formem part de la trentena d'escoles que constitueixen el Fòrum Futurs de l'Educació, un projecte vinculat a la UNESCO amb l'objectiu de reimaginar com el coneixement i l'aprenentatge poden donar forma al futur de la humanitat i del planeta i quina educació és necessària. En la darrera trobada, en Pau, tutor de 6è, va presentar propostes de l'escola que van ajudar a debatre sobre com avançar cap a la personalització dels aprenentatges.

 

Amunt i avall!

P3, P4, P5... ens fem grans i les nostres Bosses Viatgeres es van omplint de mans que creixen. Ja estan ben plenes amb les feines del trimestre i a punt d'anar cap a casa. Quantes coses que han après les nenes i els nens d'Educació Infantil!